Hoe beperk ik mijn energiekosten? De NVER is u van dienst!

De energiemarkt wijzigt snel en sterk en het wordt steeds lastiger om keuzes te maken. Waar doet u nu verstandig aan en wat zijn de consequenties van uw keuze? Omnia Energy is vraagbaak voor de NVER leden op het gebied van energie en duurzame oplossingen. Een objectieve partner waar u geheel kosteloos advies kunt inwinnen, ook als u géén klant van Omnia Energy wordt. Samen gaan we u helpen om te besparen op uw energiekosten

Kosteloos advies

Ons advies is kosteloos voor leden en bestaat uit 3 stappen:

  • STAP 1: Korte telefonische inventarisatie: waar zoekt u hulp bij?
  • STAP 2: Inzicht krijgen in je huidige situatie: wat is er mogelijk voor u?
  • STAP 3: Quick wins benutten en plan van aanpak: partners voor de toekomst.

STAP 1: Korte telefonische inventarisatie

Waarmee kunnen we u helpen? Loopt uw energiecontract af of wil je weten hoeveel u kunt besparen? Bent u zich aan het oriënteren op zonnepanelen en heeft u vragen over een offerte? Wat ook uw vraag is, we beginnen met het verzamelen van de benodigde gegevens.

STAP 2: Inzicht krijgen in uw huidige situatie

Op basis van de gegevens die we verzamelen maken we uw situatie inzichtelijk. Veel NVER leden vragen alleen om een vergelijking tussen hun huidige energiecontract en het dynamische contract van Omnia Energy en zijn blij met de besparing (gemiddeld tussen de 25-40%) die we voor hen kunnen realiseren. Met dit dynamische contract heeft u niet alleen de meest gunstige tarieven maar krijgt u ook een scherp inzicht in uw verbruik. Dit helpt u keuzes te maken op het gebied van energiebesparende maatregelen in de toekomst. Ook al bent u dat nu misschien niet van plan, de overheid komt met steeds meer verplichtingen dus het is een kwestie van tijd dat u hiermee te maken krijgt.

STAP 3: Quick wins benutten en plan van aanpak

Vrijwel iedereen kan flink besparen zonder investering door over te stappen naar een dynamisch contract. Die winst kunnen we gemakkelijk voor u verzilveren en kost u slechts een paar minuten tijd. Afhankelijk van uw vragen ontvangt u advies over de energiebesparende oplossingen die voor u mogelijk zijn. Aan welke investering moet u denken, welke beperkingen heeft uw locatie, welke valkuilen komt u tegen in dit traject.

Of het nu gaat om gasbesparende oplossingen, zonnepanelen of LEDverlichting, een goede keuze valt of staat met een exacte berekening van het rendement. Omnia Energy heeft bewezen hier expert in te zijn en heeft oog voor detail. Zo wordt de aanpassing van de salderingsregeling meegenomen, evenals de fiscale voordelen en wordt de berekening gemaakt op een dalende energiemarkt. Op deze manier loopt u als ondernemer niet het risico dat u zichzelf rijk rekent om er na een paar jaar achter te komen dat het echte rendement factor 3 tot 4 lager is.

Wij kunnen trajecten volledig voor u ontzorgen via onze businesspartners of ondersteunen u bij het vinden van een lokale partij die u kunt vertrouwen. Door middel van de subsidie "verduurzaming MKB (SVM)" kunnen we ook samen met u kijken welke besparende maateregelen met financieel voordeel kunnen worden ingezet. 

Meer info en aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten. We zorgen dan dat er op korte termijn (vrijblijvend) contact met u wordt opgenomen door Omnia Energy.

Ja! Ik wil gebruikmaken van de gratis energiescan en/of het energieadvies

Dame in wit gekleed met haar rechterduim omhoog en haar linkerduim omlaag
Energiescan voor verbruikers groter dan 50.000kWh of 25.000m3

Helaas is voor ondernemers die meer dan 50.000kwh of 25.000m3 per jaar gebruiken géén subsidieregeling voor de Energiescan / het Energierapport beschikbaar. Desondanks is het erg belangrijk om samen met een adviseur op een laagdrempelige manier de eerste besparingsmogelijkheden te inventariseren.

Omnia Connect
Omnia Connect

Sinds kort is de samenwerking uitgebreid met Omnia Connect, waardoor we ook kunnen ondersteunen bij internet en telefonie