Wat doet de NVER?

Informatie, dienstverlening en advies. Drie woorden die de mogelijkheden van de NVER voor haar leden goed omschrijven. Als lid van de NVER profiteert u van tips op het gebied van bedrijfsvoering & ondernemerschap, goed werkgeverschap, voordeel op bedrijfskosten en communicatie & promotie. Met andere woorden: het is de taak van NVER om eraan bij te dragen dat het met de entertainmentretail zakelijk beter gaat.

De NVER neemt op elk gebied de zaken voortvarend ter hand via informatievoorziening, persoonlijk advies, service en dienstverlening, lobby en belangenbehartiging, ondersteuning van retail samenwerkingsverbanden en het organiseren van collectieve marketingcampagnes voor haar leden.

Wilt u weten welk ledenvoordeel er voor u is? Klik hier.

In de praktijk betekent dit dat u als entertainmentretailer voor veel vragen bij de NVER kunt aankloppen, waarbij wij u direct verder kunnen helpen of een oplossing zoeken. Dat mag u van de NVER verwachten!

De NVER draagt bij aan activiteiten die gericht zijn op de verbetering van ondernemerscompetenties, de bedrijfsprocessen en de externe omstandigheden.

Op de volgende terreinen van het entertainmentretailer-zijn biedt de NVER u praktische ondersteuningsmogelijkheden en/of kostenbesparend voordeel:

  • Ondernemerschap
  • Marketing
  • Personeel
  • Vakmanschap

NVER-lidmaatschap
Lid worden van de NVER? Bekijk alle voordelen.
Bestuur en medewerkers van de NVER
Contactgegevens van het bestuur en de medewerkers van de NVER.
Statuten NVER
Bekijk hier de statuten van de NVER.