Altijd online met Omnia Connect

Omnia Connect B.V. is de internetprovider voor het MKB. Inmiddels maken duizenden ondernemers gebruik van de diensten van Omnia Connect. Omnia Connect biedt “de zekerheid van altijd online” met standaard 4G back up bij elke internetverbinding (VDSL of glasvezel).

Stel je eens voor

Zaterdagochtend de winkel vol klanten. En dan... Internetstoring! Dit betekent geen PIN, kassa en telefonie. Mogelijk dat u direct omzet verliest doordat klanten niet kunnen pinnen en uw bedrijf niet telefonisch bereikbaar is. 
 
Voorkom dit met de 4G back up van Omnia Connect, zodat u altijd online bent met uw PIN, kassa en telefonie ook tijdens een internetstoring. Ook de monteurs van Omnia Connect zijn binnen 4 uur bij jou op de zaak bij storingen.

Een goede infrastructuur in uw bedrijf is van essentieel belang voor het zo optimaal mogelijk renderen van jouw organisatie. Daarom ondersteunen wij u in een zo goed mogelijke infrastructuur. Zo is onze supportdesk 24/7 bereikbaar, zijn er géén lange wachttijden of eindeloos doorverbinden, maar heeft u direct een medewerker van Omnia Connect aan de telefoon. Daarnaast heeft u altijd één en hetzelfde aanspreekpunt/accountmanager, die uw organisatie en behoefte kent. 

Omnia Connect biedt u een compleet aanbod met een waanzinnige service.
Stap nu over en ontdek wat het internet voor moois te bieden heeft! U kunt gegarandeerd besparen en u krijgt de beste service. Met Omnia Connect weet u zeker dat u een betrouwbare en persoonlijke leverancier hebt.

Samen met de NVER hebben we voor u een exclusief aanbod gemaakt, deze is hier te downloaden.

Meer info

Wilt u meer informatie over het aanbod van Omnia Connect vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

NVER ik wil meer informatie over het aanbod van Omnia Connect