Is uw bedrijf digitaal klaar voor de toekomst? Subsidie op digitaliseren

Gepubliceerd op 16 mei 2023

Voor detailhandel-ondernemers die aan de slag willen met verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering is vanaf 17 mei weer subsidie beschikbaar. ‘Mijn Digitale Zaak’ is een initiatief van verschillende branches binnen MKB-Nederland, in opdracht van het ministerie van EZK, en biedt naast subsidie ook persoonlijk advies. Nieuw dit jaar is dat de subsidie ook beschikbaar is voor eenmanszaken. 

Drie stappen

Mijn Digitale Zaak bestaat uit drie stappen. In de eerste stap beantwoordt u de vragen over het bedrijf in een scan, wat meteen een persoonlijk digitaliseringsadvies oplevert. In de tweede stap ontvangt u een lijst met leveranciers van digitaliseringsdiensten, passend bij het advies, waarna u een leverancier selecteert en een offerte aanvraagt. In de laatste stap kunt u eenvoudig subsidie aanvragen bij RVO. De subsidie vergoedt 50% van de offerteprijs tot een maximum van 2.500 euro. 

Is uw bedrijf digitaal klaar voor de toekomst? 

Ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Digitalisering zorgt er dus voor dat bedrijven zekerder zijn van een mooie toekomst. Kijk voor meer informatie op de website.

Laptop en smartphone