Ledenvoordeel & Ledenservices

De NVER is er voor u, de entertainmentretailer. Winkeliers die lid zijn van de NVER genieten van tal van voordelen. We zetten ze op een rijtje.

Informatie, dienstverlening en advies. Drie woorden die de mogelijkheden van de NVER voor haar leden goed omschrijven. Als lid van de NVER profiteert u van tips op het gebied van bedrijfsvoering & ondernemerschap, goed werkgeverschap, voordeel op bedrijfskosten en communicatie & promotie

Cadeaukaart

De Nationale EntertainmentCard: het leukste cadeau van Nederland!

Tien jaar na het verdwijnen van de papieren Platenbon, is deze cadeaubon opnieuw verkrijgbaar.

Marketing & Promotie

STEP (dochteronderneming van de NVER) organiseert jaarlijks de retailcampagne Aangenaam Klassiek.

Elke derde zaterdag van april is het Record Store Day. Dé dag die in het teken staat van de onafhankelijke platenzaak. Een dag met optredens en speciale releases op vinyl.

Marktinformatie

Heeft u direct een arbeidsovereenkomst of een formulier voor bij een jaargesprek nodig?

Entertainment Business is het vakblad voor de home- en live-entertainmentbranche.

Marktonderzoeksbureau GfK houdt dagelijks de omzetten bij van zowel fysieke als digitale verkopen van film (video on demand diensten, DVD’s en Blu-ray Discs), muziek (inclusief digitale downloads en streami

Altijd op de hoogte van het laatste ondernemers- en entertainmentnieuws, evenementen die de NVER organiseert en actuele trends. 

Elke winkel die muziek ten gehore brengt, is daar vanwege auteursrechten wettelijk gezien een vergoeding voor verschuldigd aan SENA en Buma.