Warm welkom in onze winkel

In deze koude tijd van het jaar is de consument dit jaar extra bewust aan het kopen, prijzen zijn gestegen en met name energie is voor ons allen een kostbaar goed geworden. Om jou en je medewerkers te ondersteunen in deze koude dagen en om de consument weer extra fysiek in jouw winkel te laten kopen, is de NVER samen met andere brancheverenigingen een mooie campagne gestart: ‘Warm Welkom in onze winkel’. Met handige instrumenten zodat je zelf ook dit warme welkom kunt invullen.
Met deze campagne willen we jullie helpen, om warmte op een andere manier over te brengen op de consument. Warmte door dat beetje extra aandacht wat jullie bieden, het persoonlijk contact en warmte via ons prachtige assortiment, waarbij de mooie releases zeker helpen in deze koude periode. 

‘Warme’ toolkit
Om de campagne op een goede manier uit te dragen in de winkel krijgen alle NVER-leden een ‘Warm Welkom pakket’ met:
• Een deurhanger met de tekst: ‘Warm welkom in onze winkel! Wij zijn open’, zo kun je met een dichte deur laten zien dat klanten warm welkom zijn in je winkel;
• Twee lekkere ‘Warm Welkom-sjaals’;
• Warm-starterspakket met chocomel, slagroom en speculaas. In eerste instantie voor jou en je medewerkers, maar natuurlijk als suggestie naar jouw klanten om een proeverij/verwennerij in de winkel te kunnen organiseren.

Warm aanbevolen
Met deze campagne biedt de NVER je nieuwe mogelijkheden om in deze koude tijden je klanten toch een warm welkom te bieden. Uiteraard vraagt dat van jou wel eigen communicatiecreativiteit voor de invulling daarvan. Misschien leuk om dit samen met je eventuele medewerkers te bedenken en uit te voeren. Graag ontvangen we jouw leuke, creatieve aanpak, om daarmee ook anderen te kunnen inspireren.

Andere branches haken aan
Het initiatief wordt ook door andere detailhandelsbranches opgepakt. Hierdoor wordt het breder gedragen en zie je de campagne wellicht ook bij collega ondernemers in jouw winkelstraat. Zo kunnen we met elkaar het (lokale) winkelgebied nog aantrekkelijker maken. 
Zorg jij ook voor een Warm Welkom in jouw winkel?!

Warm welkom bij NVER, wij zijn er voor jou!
NVER wil je de winter door helpen. Wij begrijpen dat jullie op dit moment voor enorme uitdagingen staan. Heb je vragen? Heb je hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Ook in deze koude tijden kun je op ons rekenen.