Hoe ondersteunt de NVER haar leden

Exclusief voordeel lidmaatschap NVER
Er zijn veel voordelen te benoemen bij het lidmaatschap van de NVER, te weten: de NVER betaalt, bij aanmelding begin van het kalenderjaar, uw Buma en Sena vergoedingen. Dit kan u als winkelier veel geld schelen. U kunt zich tot en met 31 december hiervoor aanmelden.
Tevens bieden wij onze leden de mogelijkheid om de Nationale EntertainmentCard en Platenbon te verhandelen. U ontvangt dan 10% marge op de verkoop.
Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar henny@nver.info.

Bertus regeling gratis versturen
Om de Covid-19 crisis makkelijker het hoofd te kunnen bieden, vindt de NVER het belangrijk om, daar waar mogelijk, de leden te ondersteunen. Dit doet de branchevereniging door actuele informatie te verstrekken over de financiële ondersteuning vanuit de Nederlandse overheid, promotionele campagnes te organiseren en samen met de industrie deze ‘Regeling vrachtkosten’ aan te bieden.
Tot en met 31 december 2020 worden alle Bertus zendingen voor de NVER leden zonder vrachtkosten verzonden. 
Lees hier de uitgangspunten.

Klassieke Zaken
Onze leden kunnen meedoen aan de acties die georganiseerd worden vanuit Klassieke Zaken. Het Klassieke Zaken magazine wordt gratis aan de winkels verstrekt en kan worden meegegeven aan de klant.
Elke 2 maanden komt er een nieuw magazine uit voor de clubleden. De speciale aanbiedingen kunnen de clubleden dan met korting bij uw winkel aanschaffen.
Onlangs is de actie met de Klassieke Muziek Scheurkalender 2021 van start gegaan. De consument kan zegeltjes/stempels op een spaarkaart sparen en op die manier de Scheurkalender t.w.v. € 14,99 bemachtigen.

Aangenaam Klassiek
Ieder jaar wordt de Aangenaam Klassiek campagne georganiseerd, met telkens weer een uniek product. Als NVER lid kunt u met voordeel aan deze actie meedoen. Bij voornotering krijgt u de NVER ledenkorting op de inkoopsprijs.
Tevens zorgt de NVER voor een financiële bijdrage zodat dit product tot stand kan komen, waaronder de 5 euro cadeaukaart. Hiermee kan de consument weer de achterliggende albums met korting bij u aanschaffen.

Record Store Day
De NVER biedt financiële ondersteuning aan het kantoor van Record Store Day. Winkels die vinyl aanbieden kunnen meedoen met jaarlijkse acties, zoals o.a. Record Store Day en Black Friday. Tevens worden er speciale Indie Only releases uitgebracht, die enkel verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenzaken.
Sinds kort is het RecordZine tot stand gekomen, speciaal voor Record Store Day leden. Het blad kan u als winkelier gratis aan uw klanten meegeven.
Er is ook een spaarplan opgezet voor consumenten. Zij kunnen bij aankoop van product sparen voor een Platenbon E-voucher van maximaal € 20,00. Op deze manier wordt vanuit de NVER en Record Store Day verkoop gegenereerd bij de aangesloten winkels.
Meer informatie? Mail naar esther@recordstoreday.nl

POS materiaal
Voor genoemde acties wordt door de NVER kosteloos POS materiaal beschikbaar gesteld, zodat u de actie duidelijk in uw winkel kunt profileren en uw klanten informeren.