NOW regeling

De NVER leden worden getroffen door een enorme dip in verkoop van audio- en andere producten. Niet alleen de verkoopkant is drastisch gedaald ook het aanleveren van nieuw en bestaand product hapert op dit moment. Daar zal op korte termijn, zoals het er nu naar uitziet, geen verandering in komen.

Voor de ondernemers zijn er een aantal regelingen opgetuigd die tijdelijk lucht creëren in hun cashflow. Daardoor worden zij in staat gesteld om de ergste nood te ledigen.

De overheid biedt op een aantal vlakken de helpende hand. We zetten de regelingen nog even op een rijtje voor u:

• Noodregeling overbrugging voor behoud werkgelegenheid (NOW) - De veelbesproken regeling die het mogelijk maakt om loonkosten vergoed te krijgen van de overheid.

Hier kunt u de regeling en de voorwaarden aan de hand van voorbeelden bekijken.• Beleidsregel tegemoetkoming ondernemers getroffen sectoren COVID-19 (TOGS) een eenmalige tegemoetkoming van € 4.000 - Via deze link kunt u de voorwaarden bekijken

• Bbz regeling - Een regeling voor het verkrijgen van bijstand

De NVER begrijpt dat in deze turbulente tijden er veel op de ondernemer afkomt:

• Hoe moet ik omgaan met werknemers
• Wat zijn de mogelijkheden bij mijn verhuurder, kan ik uitstel/verlaging van mijn huur krijgen
• Andere juridische/ accountancy vragen

Natuurlijk kunt u voor deze vragen contact opnemen met het NVER kantoor die voor het beantwoorden van uw vragen gratis deskundige hulp beschikbaar heeft.
Wij zijn bereikbaar via mail info@nver.info of telefonisch via 035-6729090.