De Muziek10Daagse is terug!

Van donderdag 9 t/m zaterdag 18 november is het weer tien dagen lang feest bij platenzaken en boekhandels met een muziekafdeling door heel Nederland. De Muziek10Daagse is, na een periode van twaalf jaar afwezigheid, weer terug!

In samenwerking met de Platenbon worden de cd’s, lp’s en muziek-dvd’s van artiesten van eigen bodem én de beleving op de winkelvloer tijdens de Muziek10Daagse in het zonnetje gezet!
 
Gratis Platenbon Marco Borsato, Racoon, Rico & Sticks of Kinderen voor Kinderen
Bij besteding van minimaal twintig euro aan cd’s, lp’s of muziek-dvd’s (ongeacht het genre) bij muziekwinkel en/of boekhandel ontvangt de consument een gratis Platenbon ter waarde van vijf euro. Je kunt daarbij kiezen tussen vijf verschillende exclusieve Muziek10Daagse Platenbonnen.  
 
Vier prominente Nederlandse artiesten/bands hebben speciaal voor de Muziek10Daagse het artwork van hun nieuwe album ter beschikking gesteld voor deze exclusieve Platenbonnen: Marco Borsato, Racoon, Rico & Sticks en Kinderen voor Kinderen. Daarnaast is er ook nog een algemene Muziek-10Daagse Platenbon. Het tegoed is te besteden tot en met 31 januari 2018.

Tijdens de Muziek10Daagse zijn er in de deelnemende winkels, naast de nieuwste releases van eigen bodem, tal van aanbiedingen te vinden. Ook zullen er speciale optredens en signeersessies plaatsvinden. Allemaal van eigen bodem. 
 
Dus voor wie zich de Muziek10daagse nog kan herinneren: Geen Warm Aanbevolen gratis bij je aankoop dit keer, wél opnieuw het moment om je cd of lp te scoren. Én een Platenbon van vijf euro cadeau! Alvast voor het volgende bezoek. Kijk voor meer informatie op demuziek10daagse.nl